FAQ

faq

Vi befinder os i en svær og ukendt situation som vi alle forsøger at komme igennem på den bedst tænkelige måde. Hos Easystorage har vi valgt at holde vores anlæg åbne, men har indført en række tiltag og regler som jeg her vil informere dig om. Du har fortsat adgang 24/7 til dit rum men vi beder dig begrænse dine besøg til absolut nødvendige. Hvis der er andre kunder i anlægget skal du holde behørig afstand. Er andre i gang med at af- eller på læsse skal du vente udenfor til de er færdige. Er du i karantæne beder vi dig vise hensyn ved ikke at besøge vores anlæg. Du kan fortsat leje rum men kun via telefon, mail eller vores hjemmeside. Vi kan ikke give dig en personlig rundvisning. Vi afspritter løbende alle berøringsflader og rengøring udføres oftere end normalt. Der er ved alle porte opsat dispensere med hånddesinfektion som vi beder dig benytte. Der er også mulighed for at vaske hænder i toiletkernerne. Pas godt på hinanden.
Nej, Hvidovre afdelingen er ubemandet.

Nogle rum ligger længere fra porten end andre. Nogle har ikke så højt til loftet som andre. Disse rum er billigere. På de enkelte rum kan du se en plantegning og de nøjagtige mål.

Aftalen kan opsiges med dags varsel. Aftalen skal opsiges når du er fraflyttet depotrummet. Eventuelt opkrævet beløb for den indeværende måned refunderes ikke. Det betyder at hvis du opsiger d. 1 i en måned vil du skulle betale for resten af måneden selv om du ikke bruger rummet. Hvis du opsiger sidste dag i måneden vil du kun have betalt for den periode hvor du har benyttet rummet. Når du opsiger aftalen bekræfter du samtidig at du er fraflyttet rummet og at rummet fremstår ryddet og ulåst. Har du modtaget en adgangskode til porten/døren vil denne blive deaktiveret ved opsigelsen.

Send os en email. Angiv dit navn og rum nr. Vi sender dig en bekræftelse.

Det er en betingelse for lejeaftalen at dine ejendele er forsikret til sin fulde og reelle værdi. Du kan gennem os tegne en  forsikring eller selv sørge for forsikring andetsteds. Alle opbevarede ejendele henstår for din forsikring og risiko. 

Under ”Priser & Rum” kan du se alle ledige rum. Hvis du klikker på et rum vil målene fremgå.

Kontoret har åbent man-fre 9-16 samt lør. 10-15. Du har adgang til dit rum alle dage, døgnet rundt.

Ja. Du kan vælge forsikring enten ved bestilling af dit depotrum eller ved at logge ind på Min Side og tilvælge den ønskede forsikring.

Du har adgang til dit rum alle dage, døgnet rundt.

Ja det passer. Det eneste du skal betale for er dit rum.

Ja, alle rum er termostatstyret og således fri for frost, fugt og kulde.

Når du booker dit rum på vores hjemmeside, vil du blive bedt om at betale med dit kreditkort. Når du har betalt vil der blive fremsendt en bekræftelse hvori vil fremgå en personlig adgangskode til anlægget. Denne fremsendes pr. e-mail kort tid efter at du har bestilt og betalt. Adgangskoden bliver aktiveret når vi har gennemset din bestilling. Det sker typisk inden for 30 min. i kontortiden. Husk egen hængelås til rummet.

Ja, men du skal forbi vores kontor for at underskrive aftalen og fremvise billed id.

Dørhullet er: B: 102 cm. H: 215 cm.

Kontor tid

Mandag – fredag 9-16
Lørdage 10-15

Adgang til anlægget

Alle dage, 24 timer i døgnet.

Kontakt Os

Hvidovre
Søvangsvej 1,
2650 Hvidovre

Måløv
Måløv Byvej 229
2760 Måløv

Tlf:
4464 6605
Email:
info@easystorage.dk

Nyhedsbrev

Modtag nyheder, tilbud & gode
råd om opbevaring

All rights reserved Easy Storage