FAQ

faq

Nej, Hvidovre afdelingen er ubemandet.
Nogle rum ligger længere fra porten end andre. Nogle har ikke så højt til loftet som andre. Disse rum er billigere. På de enkelte rum kan du se en plantegning og de nøjagtige mål.
Aftalen kan opsiges med dags varsel. Aftalen skal opsiges når du er fraflyttet depotrummet. Eventuelt opkrævet beløb for den indeværende måned refunderes ikke. Det betyder at hvis du opsiger d. 1 i en måned vil du skulle betale for resten af måneden selv om du ikke bruger rummet. Hvis du opsiger sidste dag i måneden vil du kun have betalt for den periode hvor du har benyttet rummet. Når du opsiger aftalen bekræfter du samtidig at du er fraflyttet rummet og at rummet fremstår ryddet og ulåst. Har du modtaget en adgangskode til porten/døren vil denne blive deaktiveret ved opsigelsen.
Send os en email. Angiv dit navn og rum nr. Vi sender dig en bekræftelse.
Alle opbevarede ejendele henstår for din forsikring og risiko. Typisk dækker din egen indbo forsikring det opbevarede, blot du husker at oplyse dit forsikringsselskab om at du har ejendele opbevaret hos os.
Under ”Priser & Rum” kan du se alle ledige rum. Hvis du klikker på et rum vil målene fremgå.
Kontoret har åbent man-fre 9-16 samt lør. 10-15. Du har adgang til dit rum alle dage, døgnet rundt.
Nej. Vores koncept hedder easystorage og vi forsøger at gøre det så nemt og billigt som muligt. Skulle vi tegne forsikringer ville det blive dyrt og besværligt.
Du har adgang til dit rum alle dage, døgnet rundt.
Ja det passer. Det eneste du skal betale for er dit rum.
Ja, alle rum er termostatstyret og således fri for frost, fugt og kulde.
Når du booker dit rum på vores hjemmeside, vil du blive bedt om at betale med dit kreditkort. Når du har betalt vil der blive fremsendt en bekræftelse hvori vil fremgå en personlig adgangskode til anlægget. Denne fremsendes pr. e-mail kort tid efter at du har bestilt og betalt. Adgangskoden bliver aktiveret når vi har gennemset din bestilling. Det sker typisk inden for 30 min. i kontortiden. Husk egen hængelås til rummet.
Ja, men du skal forbi vores kontor for at underskrive aftalen og fremvise billed id.
Dørhullet er: B: 102 cm. H: 215 cm.